Salarisadministratie in de Vallei

Ondernemen doe je niet alleen. Hoewel veel bedrijven binnen het MKB ooit zijn begonnen als ZZP’er, zul je altijd moeten werken met leveranciers, dienstverleners, en als je groeit ook met nieuwe werknemers. Dat eerste personeelslid op de loonlijst is een heel bijzonder moment in de carrière van een ondernemer, je bent plotseling een werkgever geworden. Heel fijn dat je nu werk uit handen kunt geven, wel jammer dat je nu opgezadeld wordt met allerlei verplichtingen. Je moet loon uitkeren, verzekeringen regelen, premies afdragen, en dan moet je ook nog eens rekening houden met vakanties en zwangerschapsverlof. Dat lijkt soms meer werk dan het voordeel oplevert, toch is dat met een doordachte salarisadministratie in De Vallei helemaal niet zo gecompliceerd als het op het eerste gezicht lijkt. Fred Westland is de lokale OAMKB fiscalist voor ondernemers in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen. Hij zorgt ervoor dat je na die eerste werknemer ook goed voorbereid bent op groei. Zo hoef je niet te vrezen voor uitbreiding, maar kun je succes met een gerust hart tegemoet zien!

Ook een ZZP’er doet er goed aan de mogelijkheden voor salarisadministratie in De Vallei te bekijken. Maak een afspraak met jouw lokale OAMKB adviseur voor meer informatie.

Samen moeten we het doen

Grote bedrijven schermen er vaak mee dat hun personeel ten grondslag ligt aan het succes van de onderneming. Om ze vervolgens een laag salaris uit te keren en personeel te ontslaan om beter te scoren bij de aandeelhouders. Personeel moet niet worden ervaren als een kostenpost, maar als een investering om de organisatie sterker en beter te maken. Bij het inrichten van de salarisadministratie in De Vallei bekijk je samen met jouw OAMKB adviseur naar zaken als:

Salarisadministratie in De Vallei

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er veel bekende bedrijven over de kop zijn gegaan de laatste jaren. Hoogmoed komt voor de val, leer van deze faillissementen en voorkom dat je zelf in de problemen raakt. Slecht personeelsbeleid en een gebrekkige administratie spelen vaak een rol bij deze problematiek, probeer risico’s vooraf te voorzien en neem maatregelen voor het te laat is. Informeer bij jouw persoonlijke OAMKB adviseur hoe je gezond kunt groeien als bedrijf.

Dankzij online administratieve mogelijkheden hoeft jouw fiscalist niet op de loonlijst te staan. Fred Westland is wél iemand die klaar staat voor ondernemers in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen. Neem vandaag nog contact op.