Oplossingen in de Vallei

Goed ondernemerschap betekent dat je prioriteiten moet stellen, je kunt immers niet alles tegelijkertijd aanpakken. Er zijn niet veel ondernemers die een bedrijf starten om snel rijk te worden. Een goed inkomen is gewoon een vanzelfsprekend gevolg uit het werk dat je verricht. Een prioriteit die je wel degelijk hoog op het lijstje moet zetten is het inrichten van een solide administratie. Vaak wordt er te weinig of te laat rekening gehouden met de boekhouding en alle fiscale aspecten van het bedrijf. Dit zijn niet de zaken waarvoor je een bedrijf hebt opgericht, niemand verheugt zich op het verwerken van bonnen, het inscannen van facturen en op het laatste moment de BTW aangifte indienen. Voor ondernemers die op zoek zijn naar duidelijke oplossingen in De Vallei kun je een beroep doen op Fred Westland. Als lokale vertegenwoordiger van OAMKB, het landelijk dekkende netwerk aan financieel professionals, is hij het aanspreekpunt voor bedrijven in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen. Ontdek de voordelen van een modern online administratiekantoor in combinatie met een lokaal aanspreekpunt voor persoonlijk contact.

Bespreek vrijblijvend alle oplossingen in De Vallei met Fred Westland, maak direct een afspraak voor meer informatie.

Verder kijken met financiële data

We proberen allemaal zo ver mogelijk in de toekomst te kijken. Dat kan met een glazen bol, de horoscoop of theeblaadjes lezen. Maar fiscalisten werken liever op basis van harde cijfers om verder te kijken dan vandaag. Het is van belang om de processen binnen de organisatie op elkaar af te stemmen, en zoveel mogelijk relevante data te verzamelen. Die informatie gebruik je dan om een prognose te maken voor de komende periode. Want de wereld draait gewoon door, je wilt als ondernemer niet achter raken op de concurrentie. In nauwe samenwerking met Fred Westland kijk je naar moderne oplossingen in De Vallei die je helpen verder te kijken én vooruit te plannen. Door nu een stevige basis te leggen kun je daar jaren op voortbouwen. Denk daarbij aan dit soort zaken:

Innovatieve oplossingen in De Vallei voor het MKB

Als je zeker weet dat de administratie goed is ingericht, kun je als ondernemer met meer daadkracht handelen. Door fiscaliteiten te moderniseren en online te werken weet je 24/7 hoe het bedrijf ervoor staat, en houd je zicht op de zaak zonder er teveel tijd aan te besteden. Naast online werken kun je altijd een beroep doen op jouw persoonlijke fiscalist die ook offline voor je klaar staat.


Ben jij een ondernemer in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum of Rhenen? Bekijk dan samen met Fred Westland de mogelijke oplossingen in De Vallei om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Wij hebben oplossingen voor: