Ons verhaal

Mijn opleidingsachtergrond wijkt in principe af van de standaard financieel professional. Ik heb in eerste instantie werktuigbouwkunde en procestechniek gestudeerd. Later zou een studie bedrijfskunde volgen, vervolgens groeimanagement en effectief leiderschap. Dit gaf me een basis die ik kon gebruiken in mijn carrière. Zo heb ik organisaties geleid met 60fte en 100 fte en ruime ervaring opgedaan met het ondernemerschap. Deze kennis komt goed van pas in het overleg met mijn klanten en zorgt ervoor dat ik op verschillende gebieden binnen de onderneming mee kan denken.

OAMKB De Vallei

Deze lokale vestiging van de OAMKB organisatie hanteert de krachtige formule van een franchiseorganisatie. OAMKB De Vallei is hét lokale advies- en administratiekantoor met online administraties. De toegevoegde en onderscheidende waarde van onze formule schuilt in het bedrijfsadvies, winst- en groeiadvies en fiscaal advies. Als ervaren ondernemer heb ik een schat aan ervaring in het laten groeien van ondernemingen. Ik kan me goed inleven in ondernemingen, en in de ondernemer zelf. Vanuit een gedegen analyse zal ik samen met de ondernemer een groeiplan opstellen. Vanuit mijn kennis en kunde springen er een aantal facetten van de bedrijfsvoering uit, waarmee ik mij nadrukkelijk binnen de OAMKB organisatie en in de lokale markt zal positioneren.

Ondernemen ANNO NU

OAMKB de Vallei onderscheidt zich in:

Gelukkig ondernemen

Het is mijn passie om ondernemers te laten stralen. Ik krijg er energie van als ondernemers niet meer gebukt gaan onder de enorme werkdruk, maar weer tijd hebben voor hun privéleven. Zo bent je ook in staat de onderneming weer een boost te geven. Met mijn capaciteiten help ik ondernemers tijd besparen en het ondernemen makkelijker te maken door o.a. hun administratie te automatiseren. Daarbij wil ik ook helpen bij het realiseren van de groeiambities die er ongetwijfeld leven. Hierdoor kun je ‘gelukkig ondernemen’.

Ik ben bij OAMKB aangesloten, zodat ik deel uitmaak van een landelijk samenwerkingsverband van financieel professionals. Doordat we samen met collega partners kunnen werken, zorgt dit ervoor dat je er niet alleen voor staat als ondernemer. Daar waar nodig kan ik een beroep doen op de expertise van mijn collega’s. Klanttevredenheid en kwaliteitsbewaking zijn binnen OAMKB de belangrijkste pijlers.