Online boekhouden in de Vallei

De tijd dat een boekhoudpakket op de computer bijzonder was ligt nog helemaal niet zo ver achter ons. Stapels papier zijn vervangen door bits en bytes. Nu is een factuur op papier een teken dat de ondernemer nog een beetje in het verleden leeft. Toch zul je als organisatie een printer hebben staan, en daar waarschijnlijk veelvuldig gebruik van maken. Dat is ook helemaal niet erg, je wilt gewoon voor iedere handeling de meest efficiënte oplossing gebruiken. Soms is dat online, soms offline. Bij OAMKB speelt werken in de cloud een belangrijke rol, online boekhouden in De Vallei vertegenwoordigt voor de lokale financieel professional een belangrijk aspect in de fiscale dienstverlening. Door te werken met moderne software, en via het internet processen met elkaar te verbinden kun je meer doen, sneller werken en ook nog tegen lagere kosten. Toch mag de menselijke factor niet worden vergeten, daarom is het zo van belang om naast een boekhouding ‘in de wolken’ een aanspreekpunt te hebben die met beide benen op de grond staat.

Fred Westland is dé specialist op het gebied van online boekhouden in De Vallei voor MKB’ers in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Cloud based werken of gebakken lucht?

Het is voor veel jonge internet entrepreneurs niet meer uitzonderlijk dat ze met een papierloos kantoor alles regelen en niet meer locatiegebonden zijn. Gevestigde bedrijven kunnen doorgaans niet resoluut al het papier de deur uit doen, dat is een overgangsproces waarbij veel uitdagingen getackeld moeten worden. Fred Westland zal je hierbij stap voor stap van dienst zijn, online boekhouden in De Vallei is meer dan verbinding maken met het internet. Er moeten veel keuzes gemaakt worden, zodat je na verloop van tijd niet vastloopt met een systeem dat niet meer voldoet aan jouw wensen of doelstellingen. Zo kijk je samen met de persoonlijk adviseur naar onderwerpen als:

Online boekhouden in De Vallei

Het maakt niet uit hoeveel geld je investeert in fonkelnieuwe boekhoudsoftware, als het personeel er geen raad mee weet is het niets waard. Er moet rekening gehouden worden met dataconversie bij de overstap naar nieuwe software, training voor werknemers en een schaalbaar systeem waar je niet mee vastloopt. Fred Westland helpt dit mogelijk te maken voor ondernemers in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen. Daarbij zal hij uitgaan van de onderneming, niet van de software. Zo worden de opties bekeken van pakketten als Yuki, Exact Online, Reeleezee, Ficsus.nl en Twinfield, om zo tot een passende oplossing te komen voor iedere onderneming.

Online werken, offline ontmoeten, dat kan bij Fred Westland, jouw financieel professional voor online boekhouden in De Vallei.