Financiering in de Vallei

Je leest soms inspirerende verhalen over succesvolle zakenmensen, die met niets zijn begonnen en zo een imperium hebben opgebouwd. Als je iets dieper graaft ontdek je dat ze welvarende ouders hebben die geld in het bedrijf hebben gestoken, of dat ze op een andere wijze geld van iemand anders hebben geïnvesteerd. Je kunt niet gaan oogsten alvorens te zaaien, en dat geldt ook zeker voor financiering in De Vallei. Je kunt net zoals de meeste ondernemers naar de lokale bank in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen gaan en daar jouw gouden idee voorleggen. Je moet dan wel goed beslagen ten ijs komen, anders zul je er genadeloos doorheen zakken. Zelfs met een doortimmerd ondernemingsplan kun je bot vangen bij de bank, gelukkig zijn er nog meer mogelijkheden om geld te lenen. Fred Westland zal je door dit mijnenveld helpen navigeren, en met jou naar verschillende financieringsmogelijkheden kijken. Een fiscalist kijkt niet alleen naar de uitgaven en inkomsten, maar heeft zicht op het totale plaatje.

Geld als water, of blijft de kraan dicht? Bespreek de mogelijkheden voor financiering in De Vallei met jouw OAMKB adviseur en plan direct een afspraak in.

Wat heb je nodig om jouw droom waar te maken?

Om jouw droom tot een realiteit te maken zul je moeten investeren. Je kunt daarvoor de bankrekening leeg plunderen of tante Agaath lief aankijken, toch is de kans groot dat je bij een gevestigde organisatie aan moet kloppen om jouw dromen te verwezenlijken. Hoewel, er zijn wel degelijk niet-traditionele methoden om jouw plannen te bekostigen. Voor financiering in De Vallei kun je bijvoorbeeld denken aan:

Financiering in De Vallei

Het gaat niet alleen om het geldbedrag en wanneer het op jouw rekening bijgeschreven wordt, het zijn die langlopende verplichtingen en consequenties waar je goed op moet letten. Welke gevolgen heeft een lening in de toekomst? Wegen de kosten op tegen de baten? En wat gebeurt er wanneer je een aflossing mist? Dit zijn allemaal vragen waar de financieel professional van OAMKB antwoord op heeft. Niet alleen geeft Fred Westland je advies, hij zorgt er ook voor dat je niet verblind wordt door een glinsterende stapel ‘dukaten’.

Het is normaal dat een geldverstrekker alleen naar zijn eigen portemonnee kijkt, OAMKB adviseur Fred Westland staat altijd aan jouw zijde. Informeer naar financiering in De Vallei, voor ondernemers in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen.