Jouw team

Accountants van OAMKB zijn niet alleen beschikbaar via administratiekantoor in De Vallei. Overal in het land zijn wij te vinden. Zoek je boekhouder of accountant, door onze landelijke dekking kunnen we je overal van dienst zijn. In een makkelijk overzicht is precies te zien waar de accountants in Nederland werken. Ook andere adviseurs zijn hierin terug te vinden. Gezamenlijk kijken we graag naar de mogelijkheden op kantoor of online. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En zie wat een accountant, administrateur of adviseur van OAMKB voor jouw onderneming kan betekenen.

 

Fred Westland
Eigenaar/Financieel Professional

 

Fred heeft ervaring als directeur en ondernemer in middelgrote organisaties, zijn sterkste punt is de commerciële drive om ondernemers te helpen met groeien. Het samen sparren en uitstippelen van jouw koers. In zijn vrije tijd geniet Fred van zijn gezin en is hij coach van talentvolle jeugdige korfballers.  

Gerjan Woldendorp
RA

Gerjan is naast Registeraccountant (RA) een ervaren Financieel Professional. Door zijn ervaring bij grotere bedrijven kan hij buiten de jaarcijfers een enorme toegevoegde waarde leveren in het beter inzichtelijk maken en het smart inrichten van uw bedrijfsprocessen, dit zal u helpen in het maken van betere beslissingen voor uw bedrijf. Gerjan helpt u graag vooruit hij denkt avonds na op de bank met een wijntje over de toekomst van uw bedrijf en zal dit graag met u delen. 

Allard van Schoneveld
Financieringsspecialist

Allard heeft ruime ervaring met diverse financieringsvormen zoals banken, crowdfunding, factoring, Private Equity en andere mogelijke financieringsvormen. Door zijn brede ervaring kijkt hij altijd naar een oplossing op maat. Uw ondernemingsplan zal hij ook met een commerciële insteek beoordelen. In zijn vrije tijd is Allard gepassioneerd schaatser en zeezeiler.  

 

OAMKB De Vallei
Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
KvK:
GSM: 06 - 31 67 90 48
Mail: fred.westland@oamkb.nl
Administratie, administratiekantoor Online boekhouden, internet boekhouden