Bedrijfssoftware in de Vallei

Er zijn diverse manieren waarop je als ondernemer kunt investeren in het bedrijf. Zo kun je geld in de organisatie steken, in tijd maar ook in creativiteit. Naast investeringen in apparatuur of een wagenpark, besteed je ook geld aan personeelstraining. Hoeveel geef je eigenlijk uit aan software en welke voordelen levert dit op? Bij bedrijfssoftware in De Vallei moet je niet alleen denken aan een tekstverwerker of een grafisch pakket als je een designer bent, je moet ook zeker niet vergeten te investeren in administratieve software. Dat betekent overigens niet automatisch een heel duur pakket aanschaffen, of compleet overstappen terwijl je al een fijn pakket hebt draaien. Het gaat om software waar je de prestaties van de onderneming op zijn minst mee zult ondersteunen, en indien mogelijk mee zult verbeteren. Als je een bedrijf hebt in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen, dan kun je terecht bij Fred Westland. Dat is jouw lokale aanspreekpunt van OAMKB, een landelijk netwerk van fiscalisten, accountants en juristen die online werken combineren met lokale aanwezigheid.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van bedrijfssoftware in De Vallei? Maak dan een afspraak met Fred Westland van OAMKB voor maatwerk advies.

Software als een dienst

Je kunt naar bedrijfssoftware in De Vallei zoeken of naar administratieve software in het algemeen, via Google wordt je overspoeld met opties. Er zijn ook sites waar je de functionaliteit eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Toch is dat niet de aanpak die de adviseurs van OAMKB nastreven. Wij gaan niet uit van de programma’s, maar juist van de unieke kwaliteiten waarin een onderneming zich onderscheidt. En niet alleen voor vandaag, maar ook in de toekomst. En dan moet je dieper kijken in de kern van de organisatie om zo de best mogelijke oplossing bloot te leggen. SaaS staat voor ‘Software as a Service’; je koopt niet een pakket maar je neemt een dienst af. Zo kun je de software afstemmen naar behoefte, en wijzigen wanneer deze verandert. Samen met Fred Westland kijk je naar behoeftes als:

De juiste bedrijfssoftware in De Vallei kiezen

Een goed systeem is eenvoudig om te gebruiken maar biedt alle opties die nodig zijn binnen de organisatie. Het moet schaalbaar zijn om in te spelen op de behoeften in de toekomst. En de bestaande data moet snel en volledig gemigreerd worden naar een nieuw pakket. Om aan al deze eisen te voldoen werkt OAMKB platform neutraal, en wordt er in overleg met de ondernemer gekeken naar merken als Reeleezee, Twinfield, Exact Online, Yuki of Ficsus.nl.

Ondernemers in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen kunnen voor informatie over bedrijfssoftware in De Vallei contact opnemen met hun lokale OAMKB adviseur.