Administratie in de Vallei

Ieder bedrijf heeft een aantal processen die tegelijkertijd lopen met afwijkende looptijden, voortgang en andere unieke kenmerken. Het is een enorme uitdaging om al deze processen in kaart te brengen, met elkaar in verband te brengen én over te dragen aan alle stakeholders. Omdat we geen wandelende supercomputers zijn, is dit voor een ondernemer geen karwei om zelf aan te pakken. Als resultaat daarvan werkt de administratie in De Vallei voor veel bedrijven niet naar behoren. Toch hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om loon op tijd uit te keren, om herinneringen te sturen naar klanten of om aangiftes netjes op tijd in te dienen. Als dit al lukt kost het teveel tijd die beter elders besteed kan worden. Fred Westland is geen fiscalist die deze processen overneemt en zelf nachtenlang schoenendozen vol bonnetjes gaat optellen, als moderne financieel professional van OAMKB zorgt hij ervoor dat zijn klanten kunnen bouwen op een moderne administratie die je veel zorgen uit handen neemt. Het is die combinatie van online administratie met persoonlijke communicatie die het verschil maakt.

De administratie in De Vallei hoeft geen blok aan je been te zijn, Fred Westland helpt ondernemers in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen alle mogelijkheden in kaart te brengen. Maak direct een afspraak.

Op je lauweren rusten is een gevaarlijke strategie

Na de start van het bedrijf ben je keihard aan het werk gegaan. Nu loopt het lekker, en heb je behoefte aan wat welverdiende rust. Maar op het moment dat jij stilvalt, komt de concurrentie eraan die je voorbij rent. Hoe kun je genieten van het succes en er toch voor zorgen dat je aan kop blijft? Door grip te krijgen op jouw administratie in de Vallei. Als de cijfers uit het verleden kloppen en inzichtelijk zijn, dan kun je snel inspelen op nieuwe situaties. Paniekvoetbal is niet meer nodig als je weet wat er speelt binnen jouw bedrijf, binnen jouw sector en in de samenleving. Hoe kun je op adem komen zonder stil te vallen?

Verbeter de administratie in De Vallei

Die berg papier en de uitpuilende inbox staan je alleen maar in de weg, Fred Westland helpt je de administratieve taken op een manier in te richten die je tijd en kosten zal besparen. Naast slimme software kun je ook rekenen op persoonlijk advies, en niet alleen binnen kantooruren! Veel cijferwerk vindt online plaats, daarnaast kun je rekenen op een persoon die dicht in de buurt werkt van ondernemers in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum, Heelsum en Rhenen.

Laat Fred Westland je informeren over het verbeteren van jouw administratie in De Vallei, plan een vrijblijvend adviesgesprek in.